0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

Gastenboek

Hier vindt je reacties van deelnemers aan een Hoogvliegersdag. Je kunt ook zelf een reactie achterlaten door hiernaast in het menu op "Bericht plaatsen" te klikken.

shelley jongsma dinsdag 3 september 2024 | Maastricht
Goedemiddag, Lee heeft vandaag mogen meevliegen vanuit luchthaven Maastricht.
Wat was het een geweldige ervaring. Hij wilde al piloot worden en het is hierdoor alleen maar versterkt. De piloot nam ook echt de tijd voor hem en legde hem van alles uit. Lee was erg onder de indruk dus was erg stil maar hij vond het geweldig. We gaan zeker nog een donatie doen aan jullie geweldige stichting. Heel erg bedankt namens ons allemaal.

Groeten, Shelley en Lee Jongsma
 
Mari Manukyan vrijdag 23 augustus 2024
Super mooie dag gehad dankzij jullie, en onze knappe pilotwas zoo aardig, lief en geduldig met ons.

Wegens mijn slechte Nederlandse taal,ik kan niet veel schrijven.
Ik dank jullie allemaal om dit voor ons mogelijk te maken.
Wij waren erg blij en vond erg leuk.
 
Gamal Hussein woensdag 31 juli 2024 | Beek/Maastricht
Ik betuig mijn dank en waardering omdat je een prachtig en geweldig programma hebt gepresenteerd.

Mijn zoon, Hamza, wilde piloot worden sinds hij zes jaar oud was.

Hij verloor de hoop dat zijn droom zou uitkomen, en hij praat met iedereen over deze droom. Zijn school hing zelfs een foto van hem terwijl hij vloog in de ingang.

Je zorgde voor een prachtige dag. Een zorgzame piloot nam hem mee en liet hem naar Maastricht vliegen. Alle activiteiten waren geweldig en de vrijwilligers waren geweldig in hun omgang met hem.

Ik vind niet genoeg woorden om jullie allemaal te bedanken, ons hele gezin zal het nooit vergeten.

Mijn zoon Hamza praat altijd met veel geluk over hem. Je bent een bron van geluk geweest voor mijn zoon en voor veel kinderen.

Hartelijk dank

Gamal Hussein
Patricia Hekman dinsdag 30 juli 2024 | Lelystad
Goedemiddag,

Onze zoon mocht vandaag een mooie vlucht maken met piloot Jurriaan. Hij heeft ontzettend genoten!!! Vanaf Lelystad een rondje over Zwolle (onze woonplaats) gevlogen. We zijn erg dankbaar voor de mooie ervaring, het was een dag om nooit te vergeten! Heel erg bedankt Stichting Hoogvliegers en piloot Jurriaan!

Groetjes, familie Hekman
 
Cindy van der Aa vrijdag 26 juli 2024
Wat hebben we genoten!! Jelle had een grote wens...en dat was ooit vliegen... Dankzij Stichting Hoogvliegers hebben wij dit kunnen doen..

Met een brede glimlach kwamen we op het vliegveld, waar Simon de piloot stond..wat een lieve rustige man..meteen voelde Jelle een klik met hem. Na een auto ritje in de stoere auto van Simon kwamen we bij het vliegtuig. En ook daar kwam de glimlach van Jelle weer.. Heel spannend vond Jelle het, maar wat had hij er zin in.

Na alle uitleg en het controleren van het vliegtuig konden we de lucht in. Mama Marijke voorin en mama Cindy met Jelle achterin...

Wat was dit mooi! En wat hebben wij genoten..Jelle vond het wel heel spannend...

Maar ondanks dat heeft Jelle een super dag gehad en praat hij nog steeds over piloot Simon!

Stichting Hoogvliegers en Piloot Simon.. dank je wel voor deze geweldige ervaring!

Liefs van ons..
 
Ilse vrijdag 19 juli 2024 | Teuge
Wauw, wat een onvergetelijke dag. Op de 6e verjaardag van onze dochter mocht zij voor het eerst gaan vliegen. Ook haar jongere zusje mocht mee, wat een feest!
We hebben enorm genoten. De glimlachjes en de twinkel in de oogjes die ze kregen toen we de lucht in gingen maakte mij als moeder emotioneel. Het zien genieten van je kinderen is toch wel één van de mooiste dingen om te zien. Piloot Bob heeft echt de tijd voor ons genomen en was zeer vriendelijk en geduldig. Ook vanuit de stichting kwam Coos nog bij ons kijken. Coos bleef samen met mijn man en oma op de grond en kon goed laten zien waar wij vlogen. Super leuk! Tijdens de vlucht hebben we ook gelachen om onze dochter (ASS): "piloot Bob, je kan niet door een regenwolk vliegen, want als het vliegtuig nat wordt dan moet je koprollen maken om hem droog te maken en dat doe ik liever niet" ;) Bob ging hier goed mee om en gaf ons allen een fijn, gemoedelijk en veilig gevoel.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor dit prachtige initiatief! Ik gun ieder kind deze onvergetelijke ervaring.