0
Geen producten in uw winkelmandje
0
 

38 Hoogvliegers erbij vanaf Hilversum

13 september 2024

Zaterdag 7 september was een Hoogvliegersdag op Vliegveld Hilversum.  In totaal vlogen er 38 Hoogvliegers.

Dit jaar was de brandweerkazerne in Hilversum voor de tweede keer de ontvangstlocatie voor onze Hoogvliegers gezinnen. De Hoogvliegers kwamen binnen en kregen daar een mooi t-shirt, petje en alle informatie om vervolgens naar de voertuigen te gaan. Na het instappen reed het konvooi door de brandweerkazerne waar alle zwaailampen van aanstonden en met een rookmachine erbij was het een fantastisch begin van deze mooie Hoogvliegersdag. 

Nadat de kinderen met veel toeters en bellen aankwamen op Hilversum ging het vliegen echt van start. De kinderen kregen een boardingpas en konden vervolgens echt gaan vliegen. 

Daarnaast konden de kinderen kijken bij de douane met in beslag genomen dieren en goederen, meerijden in sportauto's, trikes en vrachtenwagens. Maar de kinderen konden ook geschminkt worden. Ook waren de RC Trucks aanwezig waarbij de kinderen deze toffe vrachtwagens in de hangar konden zien rijden. Maar er kon dit jaar ook zelf met een afstandsbediening bestuurd worden, een heuze Mario op een motor mochten de kinderen mee rond rijden.

De kinderen werden vervolgens een voor een aan een piloot gekoppeld die na het instappen een prachtige route vlogen.  Er werd een mooie route gevlogen richting het IJsselmeer, het Muiderslot en Naarden Vesting. Maar sommige Hoogvliegers vlogen ook over hun huis of bijvoorbeeld naar de Pyramide van Austerlitz. 

Er waren op de grond ook tal van andere activiteiten, er was een clown, maar er  waren ook prachtige knuffeldieren waar de kinderen heerlijk mee konden knuffelen.

In totaal vlogen er 38 Hoogvliegers!

Klik hier voor alle foto's.

Klik hier voor de video.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onze donateurs:

Hoogvliet
Marsman Caravans
Riedel
Vliegschool Hilversum
KLM
Brandweer Hilversum
Luchtverkeersleiding Nederland
Family Mijdrecht / Uithoorn
Randstad Partyverhuur
Lunenborg Transport
RC Trucks
Loon- en verhuurbedrijf PCW de Groot
Broeder de Vries
Politievoertuigen Groep Nederland
Zeusch Aviation
Leaseweb
Ronde Venen Fonds
RVC Creations
Handling Company Mijdrecht
Traffic Service Nederland
De Dutch Garrisons
Douane
Vliegveld Hilversum
PRWORKS

en alle ruim 60 vrijwilligers...